Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
21. siječnja 2020.
Novo igralište već devastirano

Oštećena dječja sprava u parku Pomerio

»Gusarski brod« dobio je svoje smajliće / Snimio Vedran KARUZA
»Gusarski brod« dobio je svoje smajliće / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 2. studeni 2018. u 20:41 2018-11-02T20:41:23+01:00

Dječja sprava je pod garancijom i dan je nalog izvođaču radova za hitni popravak. Prema neslužbenim informacijama, nije riječ o velikom oštećenju. Čini se da ni kamere koje su postavljene u parku i koje bi ga trebale čuvati nisu dovoljne

RIJEKA Dječja sprava u parku Pomerio koji je otvoren ove godine, oštećena je i bit će popravljena u najkraćem roku, saznajemo od Odjela gradske uprave za komunalni sustav.

Dječja sprava je pod garancijom i dan je nalog izvođaču radova za hitni popravak. Prema neslužbenim informacijama, nije riječ o velikom oštećenju. Čini se da ni kamere koje su postavljene u parku i koje bi ga trebale čuvati nisu dovoljne.

– Kamere u parku rade ali ne mogu pokriti cijelu površinu odjednom. Detaljnijim pregledom snimaka pokušat će se utvrditi što se dogodilo, naveli su u Gradu Rijeci. Kamere su postavljene na nekoliko lokacija po gradu, a Grad Rijeka sve snimke s postavljenih kamera, a koje ukazuju na vandalizam, prosljeđuje policiji s ciljem identificiranja vandala koji su uništavali javne prostore odnosno imovinu.

Podsjećamo, u izgradnju i opremanje parka, odnosno područja omeđenog Ulicama Ivana Rendića, Ive Marinkovića, Pomerio i stubištem koje spaja Ulicu Ive Marinkovića i Pomerio uloženo je, kada se pribroji i PDV, oko 6,5 milijuna kuna.

park Pomerio, snimio Vedran KARUZA

park Pomerio, snimio Vedran KARUZA

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.