Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Primorje Aqua Maris

foto Održana tradicionalna ljetna revija Kluba sinkroniziranog plivanja na bazenu: Ples na vodi uz primorsku glazbu

Snimio Sergej Drechsler
Snimio Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2018. u 12:30 2018-07-11T12:30:00+02:00

U predstavi na vodi »Naše Primorje« osamdesetak plivačica svih uzrasta predstavilo se koreografijama izvedenima na glazbu poznatih pjesama iz našeg kraja kao što su »Volimo Rijeku«, »Del tebe«, »Frane Merikan«, »Moja lanterna«, »Rijeka snova« i druge

Bazenima Kantrida preksinoć je održana tradicionalna ljetna revija Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris.
Nakon dosad 5 ljetnih i 5 zimskih mjuzikala na vodi, izvedenih što samostalno, što u suradnji s HNK Ivana pl. Zajca, s temama iz hitova »Chicago«, »Briljantin«, »Mamma mia« i drugih, ovogodišnja je ljetna produkcija bila posvećena proslavi 110. godišnjice matičnog društva, Sportskog društva »Primorje 08« te je, sukladno temi, obilovala primorskom glazbom.

SINK1
Ljetna revija sinkro kluba Primorje Aqua Maris, snimio Sergej Drechsler

U predstavi na vodi »Naše Primorje« osamdesetak plivačica svih uzrasta predstavilo se koreografijama izvedenima na glazbu poznatih pjesama iz našeg kraja kao što su »Volimo Rijeku«, »Del tebe«, »Frane Merikan«, »Moja lanterna«, »Rijeka snova« i druge. Za prigodnu glazbenu podlogu bili su zaduženi izvrsni vokalni solisti Katja Budimčić i Antonio Krištofić te instrumentalisti, jazz glazbenici iz skupine 4shades: Zvonimir Radišić, Sandro Legan, Dino Ivelja i Dorian Cuculić. Sve je ozvučila i osvijetlila tvrtka Cyclorama, a za uređenje scene bila je zaslužna Aleksandra Saršon Pezelj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.