Mještani Marčelja

Ne spavaju cijelu noć zbog smrada s Marišćine: “Premijeru, dođite iz Opatije kod nas na kavu”

P. N.

Foto: Novi list

Foto: Novi list

Poznato je da ste na godišnjem odboru, tu u blizini u Opatiji. Tu u blizini živim i ja i puno ljudi, djece koji se guše u smradu Marišćine, navodi se u pismu



Mještani Marčelja sve teže podnose smrad iz Marišćine, a sada su, sudeći po mailu kojeg smo dobili, odlučili sa svime upoznati i premijera Andreja Plenkovića koji se trenutno odmara u Opatiji.


Pismo koje su mu poslali prenosimo u cijelosti. 


“Poštovani, 




Poznato je da ste na godišnjem odboru, tu u blizini u Opatiji. Tu u blizini živim i ja i puno ljudi, djece koji se guše u smradu Marišćine. I ja sam na godišnjem odmoru također, a jučer navečer sam skupa s nekolicinom mještana večer provela ispred centra za gospodarenjem otpadom.


Zašto? Jer nas je gušio nesnosan smrad!!! Disati se nije dalo! Upravo za ovaj centar je MZOIE prije dva dana izdao novu okolišnu dozvolu???Za što ? Za SMRAD!!! Za kriminall! Jer ovo nije ništa drugo!!!Ministar Tomislav Ćorić prepoznao je (ha, tako je bar rekao?)  u 2 mjesecu problem i obećao je zatvaranje ako se smrad ne riješi. Smrad se nije rješio! Želite li u Vašoj vladi ministra koji se ne drži riječi? Ministri su Vaš odraz!Izvinite na tonu, ali iza mene i mnogih drugih mještana neprospavana je noć!!


Pozivam Vas da odvojite nekoliko trenutaka Vašeg GO i dođete k nama na razgovor. Može i na kavu. Kratko ćemo Vas upoznati s problematikom”, navodi se u pismu.


Ostaje za vidjeti hoće li mještani uspjeti doći do premijera.