Ekološki projekti

Natječaj za najbolje ekoprojekte dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola

P. N.



U povodu nove školske godine 2019./2020. INA  u suradnji s Novim listom raspisuje natječaj kojim nagrađuje tri najbolja ekoprojekta dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola.


Pozivamo sve vrtiće, škole, razrede, učenike i voditelje vrtića, osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj da prijave planirane ekoprojekte za novu školsku godinu 2019./2020.


Pod ekoprojektima podrazumijevamo sve planirane projekte koji imaju za cilj edukaciju i aktivnosti u svezi očuvanja i poboljšanja kakvoće zraka, tla, voda i mora, uporabe i iskorištavanja otpada, zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti, očuvanja životnog (radnog) prostora itd.




Prijave na natječaj moraju sadržavati:


– naziv, adresu, žiro-račun  škole– imena učenika i voditelja ekoprojekta– naziv i opis planiranog ekoprojekta na najviše tri kartice teksta (90 redaka)

Prijave treba dostaviti  najkasnije do 7. studenoga ove godine na adresu:


NOVI LIST


marketing


Natječaj za ekoprojekte


Zvonimirova 20a


51000 Rijeka  Stručna komisija pregledat će i ocijeniti sve pristigle prijavljene radove te po svojoj prosudbi nagraditi tri projekta s novčanom nagradom i to:

– prvonagrađeni projekt s neto  7.000,00 kuna


– drugonagrađeni projekt  s neto  5.000,00 kuna


– trećenagrađeni rad  s neto  3.000,00 kuna


O članovima stručne komisije, prijavljenim i ocijenjenim radovima čitajte u narednim danima na stranicama Novoga lista i internetskim stranicama Novoga lista.


  info tel. 051/650 239