Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 30° 1
Sutra: 28° 30° 2
19. lipnja 2018.
Bogatiji noćni život

foto NOVI RIJEČKI ART CAFFE Pogledajte tko je sve bio na otvorenju Aperitif bara

Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 7. srpanj 2017. u 23:18 2017-07-07T23:18:23+02:00

Aperitif Bar novi je kulturno-poslovni projekt najuspješnijeg riječkog koncertnog promotora Simona Dejhalle, bivšeg voditelja Točke i Stereo Dvorane

Prigodnom feštom večeras je i službeno započeo noćni život u Aperitif Baru, novom riječkom art caffeu smještenom u prizemlju Robne kuće Ri na Korzu. Na tulumu povodom otvorenja (n)ovog riječkog mjesta za dnevne i noćne izlaske za izbor glazbe bili su zaduženi iskusni DJ-i Pero Despero i Branko Kovačić.

Aperitif Bar novi je kulturno-poslovni projekt najuspješnijeg riječkog koncertnog promotora Simona Dejhalle, bivšeg voditelja Točke i Stereo Dvorane. U svom novom klubu poznati pokretač i sudionik riječkih urbanih događaja, riječkoj kulturnoj javnosti i svima onima koje zanimaju kreativci i umjetnici želi pružiti prostor za cjelodnevni boravak koji će istovremeno biti i centar klupskog noćnog života vikendom do sitnih sati.

F0707BR8
Aperitif bar službeno počeo s radom / Foto Roni Brmalj

S obzirom na to da je Aperitif Bar prvenstveno osmišljen kao riječki art caffe i infocentar za urbane i alternativne kulturno-društvene događaje, bitan će dio cijelog projekta biti budući programi: gostovanja DJ-a, promocije, organizacije obljetnica, izložbi, tribina i rasprava, fešta bez razloga... Kafić, klub, galerija – Aperitif Bar bit će mjesto koje će pratiti trendove i potrebe riječke publike. Tijekom dana bit će ugodno mjesto za uživanje u kavi, a navečer mjesto koje će se bez problema pretvoriti u noćni klub. 

Aperitif Bar s radom je započeo 19. lipnja, a njegovim večerašnjim svečanim otvorenjem započelo je zabavno-glazbeno »Ljeto u Aperitif Baru«. Zabava se u novom mjestu za izlaske na Korzu nastavlja već sutra kada će za glazbu biti zaduženi DJ Bura Avantura i DJ Bobo Ragazzini.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka