Udruga '... i djeci s ljubavlju'

Malonogometaši će u nedjelju igrati za slabovidnu djecu

Sanja Gašpert

Kako najavljuju organizatori, turnir će biti jedan interaktivan, zabavno-sportski, ali i edukativni događaj, a sav prihod od prodanih tombola ide u fond projekta »Želimo vježbati vid«

Kako najavljuju organizatori, turnir će biti jedan interaktivan, zabavno-sportski, ali i edukativni događaj, a sav prihod od prodanih tombola ide u fond projekta »Želimo vježbati vid«

Kako ističu organizatori, turnir je poseban po tome što će na njemu nastupiti zanimljive malonogometne ekipe, među kojima veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, liječnici, ekipa predstavnika Gradskog vijeća Rijeke, malonogometaša »3. maja«, Metisa, veterana NK Borac, riječkih novinara te ekipa organizatora



ČAVLE  Udruga »…i djeci s ljubavlju« organizira sutra, 11. studenoga s početkom u 13 sati u sportskom centru Start fun, Rakovo Selo 4, dobrotvorni malonogometni turnir »…i djeci s ljubavlju«.


Kako ističu organizatori, turnir je poseban po tome što će na njemu nastupiti zanimljive malonogometne ekipe, među kojima veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, liječnici, ekipa predstavnika Gradskog vijeća Rijeke, malonogometaša »3. maja«, Metisa, veterana NK Borac, riječkih novinara te ekipa organizatora.


Prošle godine Udruga je pokrenula nacionalni projekt naziva »Želimo vježbati vid«, čiji je cilj senzibilizacija, prevencija i osvještavanje javnosti o važnosti vida.




Uz senzibilizaciju, paralelno se stvaraju mogućnosti za otvaranje i opremanje budućeg Centra za rehabilitaciju vida koji bi bio namijenjen slabovidnoj djeci i djeci s poteškoćama vida.


Kako najavljuju organizatori, turnir će biti jedan interaktivan, zabavno-sportski, ali i edukativni događaj, a sav prihod od prodanih tombola ide u fond projekta »Želimo vježbati vid«.


Naime, Udruga »…i djeci s ljubavlju« je tijekom turnira pripremila popratne sadržaje posjetiteljima, kojima će biti ponuđena bogata tombola u kojoj će za simboličnih deset kuna moći osvojiti atraktivne nagrade.