Maškarano ludilo

Karnevalske zabave u Rijeci otvara Jole, u ExportDeltu stiže i Rozga

Vinko Peršić

Na dan kada se održava Dječja karnevalska povorka, 27. siječnja, u ExportDelti nastupa Jelena Rozga



RIJEKA I ove godine u vrijeme Riječkog karnevala u prostoru ExportDelte organiziraju se Karnevalske zabave uz Zagrebačku pivovaru. Organizatori su nastojeći zadovoljiti sve generacije i sve glazbene ukuse posegnuli za provjerenim zabavljačkim imenima. K


arnevalsku pozornicu 20. siječnja već tradicionalno otvara poznati gost Riječkog karnevala Jole koji svakim svojim nastupom zna napraviti dobru atmosferu i feštu. Dvadeset i sedmog siječnja red je na atraktivnu Jelenu Rozgu koja ima veliki broj fanova koji obožavaju njenu vrst glazbe.


Ulaznice za ova dva koncerta koštaju po 30 kuna u pretprodaji i 40 kuna na dan koncerta. Trećeg veljače posjetitelje, pogotovo one mlađe generacije, uveseljavat će već tradicionalni Carnival DJ Session Party na koji je ulaz besplatan.




Desetog veljače nastupaju grupe Night Express i Vigor. Ulaznica za nastup grupa Night Express i Vigor prodavat će se u pretprodaji po cijeni od 20 kuna, a na dan nastupa po po cijeni od 30 kuna. Na kraju, nakon velike međunarodne karnevalske povorke na Korzu 11. veljače u prostoru ExportDelte održat će se velika završna karnevalska fešta.


Ulaz na veliku završnu karnevalsku feštu je besplatan. Ulaznice za sve karnevalske zabave u ExportDelti moći će se kupiti u Dallas Music Shopu i karnevalskoj kućici na Korzu, te u ExportDelti na dan nastupa pojedinih izvođača. Prodaja ulaznica u karnevalskoj kućici na Korzu kreće od 17. siječnja.