Malo sunca, puno naoblake

Kakvo nas vrijeme u Rijeci čeka idućih sedam dana: U nedjelju u grad ponesite kišobrane

P. N.

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Sutrašnji dan, prognoziraju na stranici neverin, trebao bi biti lijep i sunčan, ali već u subotu počinje pogoršnje. Nebo će prekriti djelomična naoblaka, a u nedjelju pak vrijeme će se dodatno pogoršati te u Rijeci, sudeći prema ovoj prognozi, možemo očekivati kišu.



Riječani i Riječanke ovog će vikenda trebati kišobrane. Tako se može zaključiti iz detaljne vremenske prognoze koju objavljuje internet stranica neverin, gdje informiraju o vremenskim prilikama kakve se u Gradu na Rječini očekuju u idućih sedam dana.


Sutrašnji dan, prognoziraju na stranici neverin.hr, trebao bi biti lijep i sunčan, ali već u subotu počinje pogoršnje. Nebo će prekriti djelomična naoblaka, a u nedjelju pak vrijeme će se dodatno pogoršati te u Rijeci, sudeći prema ovoj prognozi, možemo očekivati kišu.


Vremenska prognoza kišu najavljuje i za prvi dan idućeg tjedna, dok bi u utorak, srijedu i četvrtak trebalo uslijediti poboljšanje vremena. Nad Rijekom će, prognoziraju, zasjati i sunce, ali djelomična naoblaka će ostati.




Za iduću petak i subotu prognozira se oblačno vrijeme. Detaljniju prognozu pogledajte na stranici neverin.hr.


Pogledajte!