Promjena

Jurja Bukšu na čelu riječkog HNS-a zamijenio Sandro Vizler

P. N.

Morana Jokić, Sandro Vizler i Jana Sertić – novo vodstvo HNS-a Rijeka / arhiva NL

Morana Jokić, Sandro Vizler i Jana Sertić – novo vodstvo HNS-a Rijeka / arhiva NL

Trudio sam se dati sebe u razvoj Rijeke i politike HNS-a. Moglo je i bolje, to znam. I zato volim moj HNS, jer nikad nije dovoljno dobro! Hvala drage kolegice i kolege na jednom super razdoblju i odlučnoj suradnji. Idemo dalje, ciljamo dalje – poručio je Bukša



Sandro Vizler novoizabrani je predsjednik riječke podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata. Delegati podružnice jednoglasnom su odlukom povjerenje dali dosadašnjem tajniku i bivšem gradskom vijećniku koji je mjesto predsjednika naslijedio od Jurja Bukše. Vizler se ovom prilikom zahvalio svima na ukazanom povjerenju i prilici da vodi podružnicu u kojoj je aktivan još od svoje 20. godine.


– Politiku HNS-a definirali smo na posljednjim lokalnim izborima – vratiti Rijeku moru, izgraditi novi kolodvor i očistiti grad, a danas mogu samo potvrditi kako ćemo se truditi i dati sve od sebe za ostvarenje naših projekata – rekao je Vizler, naglasivši kako je njegova vizija uloge predsjednika aktivna, progresivna i povezujuća oko ideja i planova koje želi realizirati.


– Vrijeme u kojem ću obavljati ovu funkciju nije lako, ali HNS ima dobre i stručne ljude koji imaju što ponuditi ovom gradu. Moj glavni osobni politički cilj bit će aktivacija što većeg broja ljudi u politički život grada kako bi ostvarili što veću izlaznost na izborima. Za ostvarenje tog cilja treba dobar plan na kojem ću raditi većinu svog vremena – zaključio je Vizler. Juraj Bukša, dosadašnji predsjednik HNS-a Rijeka koji je podružnicu vodio protekle četiri godine i kandidat za predsjednika HNS-a Primorsko-goranske županije je zaželio sreću i uspjeh svom nasljedniku te se osvrnuo i na vlastiti rad.




– Trudio sam se dati sebe u razvoj Rijeke i politike HNS-a. Moglo je i bolje, to znam. I zato volim moj HNS, jer nikad nije dovoljno dobro! Hvala drage kolegice i kolege na jednom super razdoblju i odlučnoj suradnji. Idemo dalje, ciljamo dalje – poručio je Bukša. Za potpredsjednice riječkog HNS-a izabrane su Jana Sertić i Morana Jokić.