Potraga bez rezultata

ISTRAŽITELJI MOLE POMOĆ Ako imate informacije o Milki ili Kreši, javite policiji

Slavica Kleva

Milka Kolanović i Krešo Kovačiček

Milka Kolanović i Krešo Kovačiček

Njihov je nestanak prijavljen prije nekoliko dana ali dosadašnji tijek potrage niti u jednom od ova dva slučaja nije dao rezultata pa ni indicije gdje bi se mogli nalaziti



RIJEKA Potraga za nestalim građanima Rijeke Milkom Kolanović (57) sa Srdoča i Krešom Kovačičekom (53) s posljednjim prebivalištem u Ružićevoj ulici intenzivno se nastavlja.


Njihov je nestanak prijavljen prije nekoliko dana ali dosadašnji tijek potrage niti u jednom od ova dva slučaja nije dao rezultata pa ni indicije gdje bi se mogli nalaziti.


Kako dosadašnja potraga za navedenim osobama nije rezultirala njihovim pronalaskom, policija moli pomoć građana pa ukoliko raspolažu korisnim informacijama koja bi pomogle u pronalasku nestalih osoba da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte [email protected].




Također, na profilu nestalih osoba Milke Kolanović i Kreše Kovačičeka, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti korisne informacije, anonimno.


Milka Kolanović nestala je u subotu u večernjim satima, točnije napustila je dom s adrese prebivališta Ulice Antuna Branka Šimića 60 oko 18 sati. Ima 57 godina, srednje je tjelesne građe, visine 168 cm, kestenjaste kose i tamnoplavih očiju.


Krešo Kovačiček zadnji je put viđen u ponedjeljak, 7. kolovoza 2017. godine u Ružićevoj ulici u Rijeci. U dobi je od 53 godine, visine 190 cm, slabije tjelesne građe, prosijede kose i kestenjastih očiju.