Gastrofešta za 25. obljetnicu

Grad Rijeka darivao građane: Podijeljeno 1500 porcija fritaje i 25 torti

Sanja Gašpert

Snimio Silvano JEŽINA

Snimio Silvano JEŽINA

Prvu tortu razrezali su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i direktor PIK-a Željko Kisić, koji su se u pratnji suradnika pridružili građanima na ovoj proljetnoj gastrofešti. U podjeli PIK-ovih torti građanima sudjelovali su učenici Ugostiteljske škole iz Opatije



RIJEKA Riječkim Korzom danas se širio miris fritaje sa šparogama, koju je, u povodu 25. obljetnice svog osnutka, građanima darivao Grad Rijeka. Za tu prigodu građanima je podijeljeno 1500 porcija fritaje sa šparogama, u koje je utrošeno 3000 jaja, 80 kilograma šparoga te 40 kilograma pancete.


Uz jelo je podijeljeno i 1500 čaša crnog vina. Također, riječka tvrtka PIK za ovu je prigodu građanima darivala 25 torti s raznim motivima Rijeke, PIK-a i riječkog prvoligaša – NK Rijeka, koje su bile izložene ispred Radio Rijeke, a nakon toga i podijeljene okupljenima.


 Snimio Silvano JEŽINA


Snimio Silvano JEŽINA





Prvu tortu razrezali su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i direktor PIK-a Željko Kisić, koji su se u pratnji suradnika pridružili građanima na ovoj proljetnoj gastrofešti. U podjeli PIK-ovih torti građanima sudjelovali su učenici Ugostiteljske škole iz Opatije.


Program obilježavanja 25. obljetnice osnutka Grada Rijeke završava sutra, u petak, kada će se s početkom u 20 sati na riječkom Korzu održati koncert riječkih bendova.


Koncert je besplatan za sve posjetitelje, a raspored nastupa izvođača je sljedeći: u 20 sati The Siids, u 21 Krešo i kisele kiše, u 22 En face i u 23 sata Belfast Food.