Sretna dobitnica

Glavna nagrada Novog lista uručena Martini Maričević u salonu Auto Hrvatske

Sandy Uran

Ekipa Auto Hrvatske predala je ključeve mazde 2 dobitnici Martini Maričević / Foto Sergej DRECHSLER

Ekipa Auto Hrvatske predala je ključeve mazde 2 dobitnici Martini Maričević / Foto Sergej DRECHSLER

Baš sam ovakav auto željela, rekla je dobitnica mazde 2 Martina Maričević iz Rijeke koja planira otputovati na Brač čim položi vozački ispit, a zasad će se automobilu diviti iz putničke perspektive



RIJEKA – Jučer je zasigurno bio jedan od najljepših dana za maturanticu, osamnaestogodišnju Martinu Maričević iz Rijeke dobitnicu glavne nagrade Novog lista, mazde 2. Primopredaji auta i ključeva u salonu Auto Hrvatska Automobili, Bujanovo 6 kod Metroa na Grobniku, nazočili su dakako mlada dobitnica koja je došla u društvu mame Irene i brata Marka.


Svečanoj primopredaji nazočili su i direktor društva Auto Hrvatska Automobili Alen Vuksan-Ćusa, direktor prodaje Auto Hrvatska Automobili Šime Klanac, voditelj prodaje Mazda vozila Ante Čerkez, prodajni savjetnici Ivica Jureša i Ivan Smoković te predstavnica korporativnih komunikacija Auto Hrvatske Ivana Blažina.



Dobitnik druge nagrade Novog lista, godišnje parking karte Parking tima d.o.o., je Jakov Štefanić iz Malinske kojemu su dvije godine. Najsretniji su ipak njegovi roditelji, mama Ljubica i tata Hrvoje kojima je parking kartu uručio direktor Parking tima d.o.o. Kristijan Bečeić ispred garaže Zagrad, Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2.





 Ključeve mazde 2 predao je Šime Klanac a cvijeće Ante Čerkez dok je direktor društva Auto Hrvatska Automobili Alen Vuksan – Ćusa uz zdravicu pjenušcem dobitnici između ostalog poželio da autom prođe puno kilometara i da ju dobro služi.


Ovom prigodom maturantica srednje škole Andrije Ljudevita Adamića priznala nam je kako je vrlo uzbuđena poglavito sada kad ima ključ od auta u rukama te da jedva čeka da položi vozački ispit da može sjesti za volan svog auta i usput nam otkrila da će čim dođe taj trenutak na prvo veće putovanje krenuti put Brača.


– Ostvario mi se san. Dobila sam auto baš onakav kakav sam oduvijek željela rekla nam je presretna Martina. Direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili Alen Vuksan-Ćusa kazao je da i on dijeli zadovoljstvo s dobitnicom.


– Ponosni smo na ovaj događaj. Nisam Riječanin ali mi je drago što su ljudi ovoga kraja i ove županije privrženi Novom listu. Velik broj vaših čitatelja koji se javio na vašu nagradnu igru govori u prilog tome. Mi smo relativno nova autokuća u vašem kraju i drago nam je što nas je Novi list odabrao za partnera i zadovoljni smo postignutim rezultatima u ovih šest mjeseci koliko smo nazočni ovdje, rekao je Vuksan-Ćusa