Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. veljače 2020.
Ne ide mu, pa ne ide

Bernardić kupio uskršnje jaje, pa se pohvalio kavom s riječkim vjeroučiteljem. Komentari su brutalni

Foto Facebook Davor Bernardić
Foto Facebook Davor Bernardić
Autor: ,
Objavljeno: 30. ožujak 2019. u 17:35 2019-03-30T17:35:10+01:00

Bero je skroz puk'o, gotovo, samo je jedan od komentara njegovih obožavatelja na Facebooku

RIJEKA Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas boravi u Rijeci. Najprije je sa stranačkim drugovima na konvenciji u Čavlima predstavio listu SDP-a na predstojećim izborima za Europski parlament. Dok su njegovi kolege članovima pričali o slomu brodogradnje, Bernardić se time nije zamarao.

Zabilježeno je kako je na obližnjem štandu kupovao uskršnje jaje.

Šef SDP-a potom se na svom službenom Facebooku odlučio pohvaliti susretom s riječkim vjeroučiteljem Marinom Miletićem.  Riječ je o katoličkom aktivistu, koji inače potiče održavanje misa u školama, vodi vjerske emisije na radiju, te predaje vjeronauk u Sušačkoj gimnaziji.

- Jutros na kavi s Marinom Miletićem koji doista sjajne stvari čini u gradu Rijeci i u Sušačkoj gimnaziji. Otvorili smo neke interesantne zajedničke teme..., napisao je Bernardić.

A onda su krenuli komentari...

"Stvarno "preljupko" .. da nije tragično ... bilo bi tužno ...." "Misli li Bernardić glavom ili ovo radi namjerno ..", "Bero je skroz puk'o, gotovo.", "A u PM, ne mogu ja ovo vise!!!",  padali su komentari nakon što je netko podsjetio na izjave Marina Miletića vezano uz prošlogodišnji Hod za život u Rijeci, kojim su se Obiteljaši zalagali za zabranu ženskog prava na izbor.

Inače, u pratnji Berrnardića danas je bio i njegov jednako kontroverzni savjetnik Siniša Jagodić, kojega mediji povezuju s desnim krugovima.

sdp0000

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.