Šljokice, perje, ljeto

Alka Vuica snimila kampanju za kolekciju “Colorear mi Vida” riječke dizajnerice Milene Kapetanović

Portal Novilist.hr

foto  Viviana Lokmer Šulina

foto Viviana Lokmer Šulina



Poznata pjevačica i spisateljica Alka Vuica koja se “krije” iza brojnih pjesama i stihova ovih se dana odmarala na Kvarneru. Osebujan i zanimljiv stil poznate pjevačice, privukao je pažnju i riječke fotografkinje Viviane Lokmer Šulinu te riječke dizajnerice Milene Kapetanović poznatog branda Peperoncina design. Obzirom na to da su već surađivale, te da Alka ne krije oduševljenje fotografijama i kreacijama dviju Riječanki, ovo ljeto inspiriralo ih je za još jednu modnu suradnju, snimanje kampanje.



Kuba kao omiljena destinacija poznate pjevačice i prekrasni američki oldtimer Buick Special, vlasnika Bogomila Šuline inače predsjednika Oldtimer cluba Liburnia Classic, poslužili su kao inspiracija fotografkinji Viviani Lokmer Šulina koja je i ovoga puta oduševila fotografijama te na jedan poseban način istaknula svu ljepotu nove kolekcije dizajnerice Milene Kapetanović, Colorear mi Vida – Colour my life.


Raskošna paleta boja, glamurozne šljokice i perje, te trendy nakit u novoj kolekciji Peperoncina design ove sezone pozivaju na beskrajne ljetne zabave i glamurozne večeri. Uvijek kreativna i posebna Milena i ovoga je puta kroz kreacije pokazala svoj optimizam i veselu narav, te je lepršavim i laganim modelima dočarala svu žensku ljepotu. Decentna seksipilnost i jednostavna elegancija karakteristike su koje često možemo pronaći u Peperoncina komadima, a modeli koji laskaju ženskoj silueti, svrstali su Milenu među omiljene dizajnerice brojnih žena i djevojaka.




Fotografije modne kampanje moći će pronaći i u Alkinoj novoj zbirci pjesama.