Humanitarna akcija

2. MOTO ALKA PULAC: Bikeri gađali ‘u sridu’

Sanja Gašpert

Bikeri u humanitarnoj akciji / Snimio Marin ANIČIĆ

Bikeri u humanitarnoj akciji / Snimio Marin ANIČIĆ

Program je počeo u jutarnjim satima dočekom bikera, uslijedile su moto igre, ručak za sve sudionike te podjela nagrada, medalja i priznanja. Organizirano je nekoliko moto igara, među kojima mala moto alka, odnosno gađanje alke za štićenike Centra za rehabilitaciju, ba canje gume na klin, moto alka za sudionike na motorima, kao i viseća kobasica, kazao je predsjednik Moto Kluba veterani Croatia podružnica 3 Velibor Prikaski



RIJEKA Na Pulcu je jučer održana 2. moto alka Pulac 2018., humanitarna akcija za uređenje igrališta i okoliša Centra za rehabilitaciju Rijeka – podružnica Pulac, u organizaciji Mjesnog odbora Brašćine-Pulac, Moto Kluba veterani Croatia podružnica 3, Centra za rehabilitaciju Rijeka i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Bakar.


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ



Događanje je okupilo pedesetak motora i stotinjak motorista te tridesetak štićenika Centra za rehabilitaciju Rijeka, a tijekom cijeloga dana organizirano je nekoliko moto igara.




–  Program je počeo u jutarnjim satima dočekom bikera, uslijedile su moto igre, ručak za sve sudionike te podjela nagrada, medalja i priznanja. Organizirano je nekoliko moto igara, među kojima mala moto alka, odnosno gađanje alke za štićenike Centra za rehabilitaciju, ba canje gume na klin, moto alka za sudionike na motorima, kao i viseća kobasica. Cilj ovog humanitarnog događanja je da se okupimo te uz sportsko druženje dogovorimo o aktivnostima oko uređenja igrališta i okoliša Centra za rehabilitaciju na Pulcu. Naime, mi, organizatori alke dat ćemo svoj volonterski rad, a Centar će nabaviti potreban materijal. Prvenstveno će se uređivati staze, ali i ograditi nogometno igralište, a o početku radova odlučit će sam Centar, kazao je predsjednik Moto Kluba veterani Croatia podružnica 3 Velibor Prikaski, dodajući kako je prva moto alka za Pulac održana prošle godine, kada se također uređivao okoliš Centra za rehabilitaciju Rijeka.