Cvjetno-slatki dani

Cvijeće i čokolada: Za vikend konačno manifestacije na otvorenom u Crikvenici

Anto Ravlić



CRIKVENICA Kiša je zaustavila manifestacije pod vedrim nebom, no za vikend koji slijedi najavljuje se dobro vrijeme pa se mogu najaviti peti Cvjetno-slatki dani u Crikvenici koji će se održati od četvrtka do nedjelje. Program će se uglavnom odvijati na Trgu Stjepana Radića. Četiri dana, od 9-19 sati, zauzet će ga Sajam cvijeća. Sva četiri dana pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu ponudit će kolače, sladoled i ostale slastica, čiji će glavni sastojak najčešće biti raskošna čokolada ili osvježavajuće voće.


U petak će se od 18-19.30 sati u Gradskoj vijećnici u Crikvenici održavati tečaj prirodnog vrtlarenja i zdrave hrane by Anino povrće. Najzabavnija će svakako biti subota. U terrminu od 9-13 sati zakazana je prodajna izložba kolača i ostalih slastica. U 9.00 će sati krenuti i radionica izrade autohtonih slastica, a potom i glazbeni program uz Pinky and the brain dok će najmlađi uživati od 10 sati uz prigodnu predstavu Drvo ima srce. U večernjem će se dijelu programa održati koncert mađarske grupe.


Nedjelja će započeti slatkom radionicom za djecu i odrasle u 9.30 sati, zatim zabavnom animacijom za djecu, a u 16.30 sati će centar Crikvenice biti veseliji zahvaljujući dječjoj cvjetnoj radionici by Anino povrće. Za glazbeni dio programa pobrinut će se tamburaški sastav Mistral.