Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Booking.com

Crikvenička vila s jednim od najboljih doručaka na svijetu

Crikvenička vila s jednim od najboljih doručaka na svijetu
Crikvenička vila s jednim od najboljih doručaka na svijetu
Autor:
Objavljeno: 28. siječanj 2016. u 17:02 2016-01-28T17:02:00+01:00

CRIKVENICA Villu Harmonie u Crikvenici prestižna stranica za rezervaciju smještaja booking.com uvrstila je među najatraktivnije smještajne objekte na svijetu. Booking.com je objavio rezultate »2015 Guest Review Awarda« i poslao priznanja na adrese 280 tisuća smještajnih objekata u gotovo 200 država. U Hrvatskoj je priznanje dobilo gotovo deset tisuća objekata. Izdvojeno je deset vodećih svjetskih objekata koji su dobili posebno priznanje u pet kategorija: Doručak šampiona, Dome, slatki dome, Izvanredna vrijednost, Najbolji domaćin i Najtoplija dobrodošlica. Među njima su i tri objekta iz Hrvatske: apartmani Villa Harmonie Crikvenica u kategoriji Doručak šampiona, Aparthotel Bellevue Trogir u kategoriji Najtoplija dobrodošlica te kuća za odmor Ankora Skradin u kategoriji Najbolji domaćin. 

Kontinuitet

Tako se Crikvenica ponosi jednim od najpoželjnijih smještajnih objekata na svijetu. Više nego dovoljan razlog da vilu sa šest apartmana i četiri sobe u Ulici dr. Ivana Kostrenčića posjete predstavnici TZ Grada Crikvenice i da direktorica TZ-a Marijana Biondić uruči prigodan poklon peteročlanoj obitelji Vukadin.Vukadini žele raditi cijele godine. Mama Suzane i tata Georgije imaju potporu u djeci, kćerima Dunji i Jeleni te sinu Tomi. I u siječnju nema pauze. Nesvakidašnji gosti, dvojica budističkih svećenika iz Njemačke.

– Radimo cijele godine, zimi i nije najisplativije zbog nižih cijena, no bitno je držati kontinuitet. Ako gost dođe u posezoni, možda će se vratiti u sezoni, ističe Georgije Vukadin koji se na turizam prebacio nakon jenjavanja tržišta nekretnina.
Na doručku najviše rade Jelena i Tomo. Jelena je od gostiju dobila titulu »vile doručka«, a Tomo u pauzama košarkaških treninga zna skočiti s doručkom i do plaže i poslužiti goste. Pa se dogodilo da dobije napojnicu od 200 eura. Kakav je to čudesni doručak koji je uvrstio Villu Harmonie u probranu svjetsku elitu? 
– Punjeni omlet sa šunkom i sirom je standard. Idu kava i čaj, nutela, marmelada, med. Paradajz i krastavci dio su dobrog doručka, ali i dekoracija. Mijenjamo kruh, peciva i kroasane. Obavezno je i slatko. Ako nam dođu vegeterijanci, prilagodimo meni. Uglavnom ostavimo tacnu ispred vrata i kasnije pokupimo. Ljudi vole opušteno doručkovati u sobi. Inače, rijetko tko kuha od naših gostiju. Kad gosti pitaju, preporučimo Burin i svi su zadovoljni kvalitetom i odnosom prema gostu, kaže Suzane Vukadin. 

Najviše ocjene

Vukadini su zadovoljni gostima.
– Kroz to što nudiš, već radiš selekciju. Vodimo računa o dobrodošlici. Dočekamo ih vinom. I još ćemo širiti dobrodošlicu. Imali smo goste sa svih strana svijeta. Kanađane i Amerikance. Najčešće se radi o ljudima koji su porijeklom iz Poljske i Češke pa im je zanimljiva Europa. Dolazili su nam Brazilci pa 26 djece s koledža iz Minnesote. Zanimljiv je bio par koji je trčao svaki dan. Gospođa ima 69 godina i test je osoba za tenisice Nike. Iz Engleske nam je stigla gospođa koja je bila Playboyeva zečica. Zanimljiv je bio doručak s budistima. Poslužujemo doručak od osam sati, a oni se dižu u pet i to im je već kasno. No, oni imaju posebnu prehranu i klasičan doručak im nije zanimljiv. Zaista, raznovrsni gosti i nikad nije monotono, kažu Suzane i Georgije.U ponudi kuće koja još širi ponudu i uređuje okoliš, koji uključuje parking i garažu, nalazi se i plaža. Vukadini iznajmljuju daske za veslanje, što je primamljivo gostima. Zato se i mogu pohvaliti iznimno visokim prosjekom ocjena odnosno recenzija gostiju. Villa Harmonie trenutno na stranici Booking.com ima prosječnu ocjenu 9,5 na temelju 241 recenzije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.