Revijalna utakmica

Zanimljiv dvoboj u Opatiji: Pogledajte kako to izgleda kad Plenković i Jandroković igraju košarku

P. N.

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Nije poznato je li premijera služio šut kao u mladosti, ali se zna da je Vlada RH odnijela veliku pobjedu - 57:53



OPATIJA – Opatijska dvorana Marino Cvetković jučer je bila poprištem zanimljive revijalne košarkaške utakmice.


Pod obruče su istrčali Marinovi prijatelji, ekipa istoimene Udruge za rekreaciju i sport koja već 20 godina organizira turnir za mlađe uzrasne kategorije u znak sjećanja na Marina Cvetkovića, opatijskog košarkaša koji je stradao tijekom Domovinskog rata. Bobo Jurković i društvo za jubilarno, 20. izdanje, turnira ugostili su košarkašku ekipu Vlade Republike Hrvatske predvođene, kao to i dolikuje, aktualnim predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem i predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem.


Plenković je u mladosti igrao košarku na poziciji beka i šutera, njegovi treneri iz mladosti znali su u medijima isticati kako je imao mirnu ruku. Nije poznato je li Plenkovića služio šut i tijekom ovoga revijalnog ogleda u Opatiji, ali se zna da je Vlada odnijela veliku pobjedu – 57:53.




Bobo i prijatelji su doduše zaprijetili u finišu, ali na kraju je pobjedu u ovom zanimljivom revijalnom susretu odnijela momčad koju je vodio Pero Skansi. Legendarni trener i košarkaš svojevremeno je bio pomoćnik ministra sporta Željka Jovanovića. Ugledne goste i Marinove prijatelje ugostio je i pozdravio opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić.


MARINOVI PRIJATELJI: Jurković, Finderle, Šamanić, Dunatov, Šćulac, Marinović, Mrljavac, K. Radojčić, M. Radojčić, Matić, Šestan, Radulić. Trener: Robert Jurković.


VLADA RH: Katičić, Ćosić, Sopta, Jelić, Malenica, Jandroković, Plenković, Filipović, Partul, Kutleša, Lozačić. Treneri: Petar Skansi i Frane Barbarić. 


Foto Ivica Tomić


Foto Ivica Tomić



Foto Ivica Tomić


Foto Ivica Tomić



Foto Ivica Tomić


Foto Ivica Tomić