Prodajna akcija

U subotu bogata ponuda sadnica u Ičićima i Lignju

Aleksandra Kućel Ilić

Foto: Marin Aničić

Foto: Marin Aničić

U Ičićima akcija počinje već u 7, a sajam u Lignju u 8 sati



IČIĆI/LIGANJ Prodajna akcija sadnica građanima Opatije i podjela sadnica iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ-a Grada Opatije održat će se sutra, u subotu, 8. travnja od 7 do 14 sati u rasadniku Ičići.


Svi građani Opatije, na jednu kupljenu sadnicu dobit će još dvije na poklon od Grada Opatije. Lončanice u vazi, barbarože, bršljanke i surfinije prodavat će se po cijeni od 10 kuna, a begonije i kadifice po cijeni od 3 kune. Svim iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ-a Grada Opatije, Turistička će zajednica pokloniti pet sadnica.


Istoga dana, od 9 do 11 sati ispred Turističkog ureda u Ičićima u organizaciji Turističke zajednice mjesta Ičići, svaki iznajmljivač obiteljskog smještaja mjesta Ičići dobit će na poklon 10 sadnica cvijeća za ljepše uređenje okućnica.




Sutra, u subotu održat će se i tradicionalni proljetni prodajno-promotivni sajam cvijeća, voćki i povrća u organizaciji Udruge »Ognjišće« ispred Društvenog doma u Lignju, od 8 sati nadalje. Ponuda će biti raznolika, a uz bogati izbor sadnica povrća i ljetnog cvijeća, moći će se nabaviti i sadnice kestena (maruna), badema, smokve, trešnje, mini voćke, kupine, ribiz, ogrozd, razno ukrasno grmlje, sjemena i drugo.


Sajam u Lignju će ujedno biti i najava idućih aktivnosti koje priprema Udruga Ognjišće, jer slijedi mini gastro manifestacija »Najbolje spečena vazmena pogača«, a koja će se održati u nedjelju, 23. travnja na »Mići Vazanj«.