Treće izdanje manifestacije

‘Šparoge i vino’ u Iku privukli brojne posjetiteje

P. N.

Kuhali su vrhunski šefovi kuhinje Robert Benzia i Kristian Kozmić (na slici)

Kuhali su vrhunski šefovi kuhinje Robert Benzia i Kristian Kozmić (na slici)

Mnogobrojni posjetitelji su uživali u gastro specijalitetima vrhunskih šefova kuhinje Roberta Benzije iz Food & Wine Bara Ganeum i Kristiana Kozmića iz Restorana Bellevue Ville Schubert



Treće izdanje manifestacije ‘Šparoge i vino’ privuklo je u Iku mnogobrojne posjetitelje koji su uživali u gastro specijalitetima vrhunskih šefova kuhinje Roberta Benzije iz Food & Wine Bara Ganeum i Kristiana Kozmića iz Restorana Bellevue Ville Schubert, piše portal Pod Učkun. 


Osim gastro delicija na bazi šparoga, u ponudi su bila i vrhunska hrvatska vina, a sve uz bogat glazbeni program DJ Mriža i DJ Mystic Rose. 


Cilj manifestacije je sljubiti kraljicu proljeća – šparogu, autohtonu namirnicu ovog kraja s mesom, ribom, tjesteninom i vrhunskim hrvatskim vinima Prelac iz Momjana, istaknuli su organizatori iz Udruge Ikarski barkajoli, piše Pod Učkun.