Kampanja

Photoshop i “Playboy” u središtu lovranskih podmetanja uoči drugog kruga lokalnih izbora

Marina Kirigin



LOVRAN Zahvaljujem se Lovrancima na podršci u prvom krugu izbora. Želim zahvaliti i našim protukandidatima Srećku Šobotu i njegovoj nezavisnoj listi, Edvardu Primožiću i IDS-u te Dragi Korošaku i njegovoj listi na korektnoj i poštenoj kampanji.


Svojim postupanjima pokazali su zrelost i ozbiljnost u politici. To se ne može reći za preostale kandidate, odnosno Bojana Simoniča i njegovu koalicijsku listu AM-a, LIST-a, HNS-a i saveznike iz HDZ-a. Prljavom besramnom kampanjom pokušali su obmanuti birače.


Mene i kandidata Spasojevića omalovažavali su putem photoshop uratka – fotografije na kojoj su aplicirali moje lice s pištoljem u ruci i postavili natpis »glasaj«, a Spasojevićevu sliku koristili kao nekakvu naslovnicu »Playboya«.




To je dokaz njihove nekulture – rekla je Đurđica Tancabel, predsjednica lovranskog HSU-a na press konferenciji i pozvala stanovnike Lovrana da još jednom izađu na izbore, ponovno promisle za koga će glasati i daju glas poštenom, iskrenom i zrelom kandidatu za načelnika Općine Lovran, pritom naravno misleći na Božidara Spasojevića koji je koalicijski kandidat SDP-HSU–PGS–HSS, a koji će u drugom krugu »snagu odmjeriti« s Bojanom Simoničem.