Lions klub Opatija

Na terasi hotela Kvarner spektakl Anđeli humanosti za osmijeh djece

Ivana Kocijan



RIJEKA Na terasi hotela Kvarner u Opatiji u petak 22. rujna bit će održana humanitarna modna revija u organizaciji Lions cluba Opatija i Grada Opatije.


– Gdje Anđeli daruju, osmijesi ostaju! Dođite, zabavite se i pomozite, poručuju organizatori.


Na događanju Anđeli humanosti za osmijeh djece Opatije manekenke će nositi najnovije kolekcije modnih marki Max Mara, Modiana, Chantal, a predstavit će se i Futura Nova i Next. Osim njih na reviji će svoje radove predstaviti i Gabriela Martinović, mlada dizajnerica hrvatskog porijekla koja živi i radi u Zürichu.




Posjetitelji će moći uživati i u modnim kreacijama naše proslavljene dizajnerice Matija Vujica. U revijalnom dijelu programa nastupit će pjevačice Katja Budimčić, Vivian Galletta i Antonela Malis, primabalerina riječkog HNK Cristina Lukanec s plesnom pričom o Isadori Duncan, Ivana Trope i Davor Romić – plesni par iz Udruge La Bamba iz Bakra te njihovi mali manekeni.


Osim toga, bit će upriličena i tombola, a grad Beč poklanja vina za degustaciju te tisuću ruža. Sredstva prikupljena na ovom humanitarnog događanju namijenjena su Društvu Naša djeca iz Opatije.