Vatrogasci na terenu

Gusti dim iznad plaže: Vatra u Medveji! Lokaliziran je požar koji se iz restorana proširio na obližnju šumu

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Marin Aničić

Foto Marin Aničić

Zbog požara koji je izbio u 8:50 u ugostiteljskom objektu u Medveji još uvijek je zatvorena dionica ceste D66 u oba smjera doznajemo iz HAK-a. Za prometovanje vozila može se koristiti autocesta B8 kroz tunel Učka ili stara cesta preko Učke



Na plaži u Medveji danas u jutarnjim satima došlo je do požara na pomoćnom objektu kraj restorana »Špajza«.


Vatrogasna intervencija u kojoj sudjeluju tri vatrogasna vozila, te ukupno sedam vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Opatija i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lovran je, kako saznajemo od zapovjednika JVP Opatija Gordana Filinića, u tijeku. 


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ





———————————-


NOVO 11.46: Prema službenim informacijama zapovjednika JVP-a Opatija Gorana Filinića, požar koji je izbio u ugostiteljskom objektu u Medveji lokaliziran je oko 11 sati. Na terenu su tri vozila JVP-a Opatija sa 7 vatrogasaca i DVD Lovran. Uskoro će biti zamjena vatrogasne ekipe jer će morati ostati do popodnevnih sati radi osiguravanja mjesta i dogašavanja. Po informacijama koje imamo šteta je velika , a nakon završenog očevida znati će se uzrok požara kao i materijalna šteta koja će vjerojatno biti visoka. U promet je puštena zasad jedna kolnička traka.


————————–


Zbog požara koji je izbio u 8:50 u ugostiteljskom objektu u Medveji još uvijek je zatvorena dionica ceste D66 u oba smjera doznajemo iz HAK-a. Za prometovanje vozila može se koristiti autocesta B8 kroz tunel Učka ili stara cesta preko Učke.


Foto Marin Aničić


Foto Marin Aničić