Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Nasilje u Splitu

Vlada najoštrije osudila napad na vaterpoliste beogradske Crvene zvezde

Snimio Darko JELINEK
Snimio Darko JELINEK
Autor:
Objavljeno: 9. veljača 2019. u 23:06 2019-02-09T23:06:56+01:00

Predsjednik Vlade tijekom dana razgovarao je o okolnostima slučaja s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem i splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom«, rekao je Marko Milić

ZAGREB Hrvatska Vlada najoštrije osuđuje huliganski napad na vaterpoliste u Splitu, a predsjednik Vlade Andrej Plenković tijekom dana razgovarao je o okolnostima slučaja s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem i splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom, izjavio je u subotu za Hinu glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Trojica vaterpolista »Crvene zvezde« danas nešto prije 14 sati napadnuta su na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more. Napala su ih petorica mladića, a jedan vaterpolist u tom je napadu lakše ozlijeđen.

»Vlada RH najoštrije osuđuje današnji huliganski napad na vaterpoliste u Splitu. Predsjednik Vlade tijekom dana razgovarao je o okolnostima slučaja s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem i splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom«, rekao je Milić Hini.

Policija intenzivno poduzima radnje kako bi utvrdila sve činjenice i otkrila počinitelje ovog divljačkog napada.

Napad na beogradske sportaše osudili su i brojni sportaši te političari, među kojima župan Blaženko Boban i splitski gradonačelnik Krstulović Opara.

Dužnosnici Vaterpolskog saveza Srbije (VSS) i »Crvene zvezde« najavili su da će zbog tog napada zatražiti pojačane mjere sigurnosti za gostovanja srpskih klubova i reprezentacije u Hrvatskoj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.