Odgovor na naš tekst

Uljanik Grupa reagira: “Nagradu primaju samo vanjski član NO-a i predstavnik radnika, a ne članovi NO-a iz Uljanik Grupe”

P. N.

Reuters

Reuters

"Tri člana NO-a iz ULJANIK Grupe svake godine, poput ostalih članova NO-a iz ULJANIK Grupe u svim društvima, ne primaju nagrade za članstvo u Nadzornom odboru jerse prema dugogodišnjoj praksi ULJANIK Grupe osobno odriču tih nagrada ili naknada za rad u Nadzornom odboru", piše u reagiranju Uljanik Grupe



Na temelju Zakona o medijima, NN59/04, a sukladno članku 40., molimo da objavite reagiranje na navode iznesene u članku pod naslovom „Skupština 3. maja nagradila Nadzorni odbor: Dok radnici štrajkaju, njima su dali po 24 tisuće kuna nagrade“ autorice Orjane Antešić objavljenom dana 23. kolovoza 2018. na internetskom portalu Novog lista, piše u dopisu što nam je uputila Uljanik Grupa.


“Godišnju nagradu za rad članova Nadzornog odbora isključivo primaju vanjski član NO-a i predstavnik radnika”, napominju iz Uljanik Grupe.


“Tri člana NO-a iz ULJANIK Grupe svake godine, poput ostalih članova NO-a iz ULJANIK Grupe u svim društvima, ne primaju nagrade za članstvo u Nadzornom odboru jerse prema dugogodišnjoj praksi ULJANIK Grupe osobno odriču tih nagrada ili naknada za rad u Nadzornom odboru”, piše u reagiranju Uljanik Grupe.