Tragedija

Tuga u susjedstvu koje je Vera Begić Blečić zavila u crno: ‘Sve im je iščezlo u sekundi’

Glas Istre

Foto Facebook / Glas Istre

Foto Facebook / Glas Istre

Bio je pravi obiteljski čovjek, a s druge strane vrlo poduzetan i vrijedan, govore susjedi o poginulom Igoru Soldatiću. Pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke pijana je izazvala nesreću vozeći suprotnim smjerom po Istarskom ipsilonu



UMAG Tuga se ušuljala u naselje Žrtava fašizma nakon vijesti da je poginuo njihov susjed i prijatelj Igor Soldatić, rodom iz Karojbe. Otac malog Roka, učenika nižih razreda osnovne škole i suprug Tanje, otišao je zauvijek u jednoj bizarnoj prometnoj nesreći. Nju je u alkoholiziranom stanju skrivila pročelnica Grada Rijeke Vera Begić Blečić. Više o tome pročitajte OVDJE.


– Bio je pravi obiteljski čovjek, a s druge strane vrlo poduzetan i vrijedan. Svaki je dan iz Umaga putovao u Karojbu gdje je radio kao autolimar u vlastitoj radionici. Vedrog duha i kao sportski tip težio je provoditi slobodno vrijeme s obitelji na izletima, pa su često puta bili na putovanjima i stalno planirali nova.


Igor i Tanja su imali još toliko poduzetničkih planova i putovanja pred sobom i jednostavno ne mogu vjerovati, i nikad se neću pomiriti sa spoznajom kako im je sve to iščeznulo u jednoj sekundi, u toj kobnoj noći – izjavila nam je Sabrina Cvetković, jedna od ponajboljih prijateljica obitelji Soldatić, dodavši u suzama kako je tješi tek saznanje da su Tanja i Roko zadobili lakše ozljede.




Obitelj Soldatić navodno se vraćala s izleta u Rovinju.


Pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić pijana je izazvala tešku prometnu nesreću vozeći suprotnim smjerom po Istarskom ipsilonu u kojoj je život izgubio 41-godišnji Umažanin Igor Soldatić, dok su njegova 38-godišnja supruga i dijete lakše ozlijeđeni.