"Šalabahter" na mobitelu

Predsjednica u New Yorku s iseljenicima zapjevala Thompsona. Postoji i snimka

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook



Na društvenim mrežama pojavio se još jedan video hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kako pjeva. Nakon što je zapjevala s nogometašima u Moskvi, a potom nedavno i s pripadnicima OS RH u Afganistanu, sada je svojim glasom počastila i dijasporu u New Yorku, gdje će sutra govoriti na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda.


– Boravak u SAD-u započela sam misom i druženjem s hrvatskom zajednicom u New Yorku jer važno je zahvaliti svima koji su sve ove godine svoje strpljenje i energiju uložili u očuvanje hrvatske zajednice i koji su u svojoj drugoj domovini predstavljali najbolje od svoje Hrvatske koju uvijek nose u srcu, objavila je predsjednica na svojem službenom Facebook profilu. 


No na profilu američkog Imoćanina Marka Buljana objavljen je i video kako je predsjednica na obilježavanju 25. obljetnice Nacionalne federacije američkih Hrvata sa svojim domaćinima zapjevala pjesmu “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona. Zanimljivo, nije bila sigurna da napamet najbolje zna tekst, pa si je malo pomogla gledajući stihove na mobitelu. 




– Kakav cool dan! Hrvatska predsjednica je rock zvijezda! Ispričala nam je priču o svojim pregovorima s Donaldom Trumpom oko dvostrukog oporezivanja i ukidanja viza, u što Hrvatska trenutno ulaže velike napore.


Kad je predsjednica Trumpu to spomenula, pogledao je u svoju asistenticu i rekao joj “Možemo li to riješiti?”. Hrvatska je jako sretna da ima nekoga poput predsjednice Kolinde da nas predstavlja, ona rješava stvari. Cijela Hrvatska vas podržava, Kolinda! Vi ste jedna od najboljih liderica u današnjem svijetu, napisao je Marko Buljan.


Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.