Aktualno prijepodne

Plenković ismijao Bernardića: ‘Gledam iza vas ne bih li vidio neki krupni kapital, ali vidim samo sitni SDP’

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Njegov odgovor bio je ironičan, s jasnom aluzijom na Bernardićevu izjavu nakon nedavne sjednice Predsjedništva SDP-a u kojoj je kazao da su pokušaji njegovoga rušenja organizirani pothvat interesnih lobija i krupnog kapitala koji štite svoje interese



Današnje aktualno prijepodne u Saboru donijelo je okršaj premijera Andreja Plenkovića i šefa SDP-a Davora Bernardića.


– Pala je industrijska proizvodnja, bilježimo slabiju turističku sezonu, Petrokemija je u problemima, žmirite pred rastućim fašizmom, a ono što me posebno brine je stanje u zdravstvu. Štitite ministra Kujundžića jer se bojite gubitka ruke u Saboru. Jeste li išta napravili u dvije godine svojeg mandata? Jeste li išta napravili za građane, za umirovljenike osim što ste štitili grupu Borg? Očekuje li nas sljedeće godine zbog vašeg nerada raspad mirovinskog i zdravstvenog sustava, prenosi N1 Bernardićeva pitanja premijeru.


Njegov odgovor bio je ironičan, s jasnom aluzijom na Bernardićevu izjavu nakon nedavne sjednice Predsjedništva SDP-a u kojoj je kazao da su pokušaji njegovoga rušenja organizirani pothvat interesnih lobija i krupnog kapitala koji štite svoje interese.




– Gledam iza vas ne bih li vidio neki krupni kapital, ali vidim samo sitni SDP i grintave SDP-ovce. Ali dobro, sklopili ste tih par rečenica koje predstavljaju vašu viziju, odvratio mu je.