Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. veljače 2020.
Saborski zastupnik

Pernar novu stranku osniva 7. srpnja

Foto D. Jelinek
Foto D. Jelinek
Autor:
Objavljeno: 25. lipanj 2019. u 19:39 2019-06-25T19:39:04+02:00

 Ivan Pernar, saborski zastupnik i bivši član Živog zida, izjavio je u utorak u Bjelovaru da će njegova nova stranka biti osnovana 7. srpnja i u njoj će biti i dio članova Živog zida, a najavio je kako je spreman uči i u izbornu utrku za predsjednika Republike.

 „Potpuno mi je svejedno koji će ljudi činiti stranku. Bit će tu, doduše, i članova Živog zida, ali bitno mi je da svi imaju radosno i čisto srce, a najbitnije je da krenemo s optimizmom i da damo najviše što možemo. Nastavljamo tamo gdje su drugi stali, nit  vodilja je ljubav za slobodom i ljubav za istinom koja je danas, pogotovo u medijima, na marginama”, rekao je novinarima Pernar.

 Dodao je kako je spreman ući u predsjedničku utrku.

 Tiskovnu konferenciju Ivana Pernara u jednom trenutku prekinuo je Ivan Pokupec iz stranke Slobodna Hrvatska brojnim optužbama, uključujući i one za krivotvorenje potpisa.
 „Pernar je ispunjavao zapovijedi Vladimire Palfi koje su bile nemoralne, pa i kaznene prirode, da bi nakon godina", rekao je Pokupec, shvatio "tko je ta žena, nakon što su deseci ogranaka ugašeni, a stotine aktivista protjerani. Tu su i famozna pitanja na koja se ne odgovara poput krivotvorenja potpisa 4. listopada 2015.", dodao je  Pokupec.

 Pernar  je odgovorio da su Pokupčeve optužbe bez osnova.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.