Želja za boljom Hrvatskom

Krstičević: Nema podjele, zajedno smo kao i ’91.

Hina

Nekadašnji zapovjednik 4. gardijske brigade, umirovljeni general Damir Krstičević komentirajući u srijedu činjenicu da jedni generali daju potporu predsjedničkoj kandidatkinji Grabar Kitarović, a drugi kandidatu Milanu Kujundžiću rekao je da nema podjele (među generalima) te da su zajedno kao i 91. godine



ZAGREB – Nekadašnji zapovjednik 4. gardijske brigade, umirovljeni general Damir Krstičević komentirajući u srijedu činjenicu da jedni generali daju potporu predsjedničkoj kandidatkinji Grabar Kitarović, a drugi kandidatu Milanu Kujundžiću rekao je da nema podjele (među generalima) te da su zajedno kao i 91. godine.


»Želimo samo bolju i kvalitetniju Hrvatsku, bolju i sretniju budućnost za našu djecu«, poručio je Krstičević u izjavi novinarima na obilježavanju 24. obljetnice osnutka 1. gardijske brigade »Tigrova« u zagrebačkoj vojarni Croatia.


Na upit kako komentira činjenicu da generalski zbor ne podupire HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, Krstičević je odgovorio da daju potporu i njoj, a i on osobno.




»Idemo se natjecati s programima i da hrvatski ljudi izaberu najbolje. Vidimo da imamo ogromnih problema i idemo svi skupa zajedno izgraditi bolju i kvalitetniju Hrvatsku i to je cijela priča. U toj priči nemojmo se dijeliti i isključivati, nego idemo iskoristiti sve potencijale koje Hrvatska ima. U braniteljskoj populaciji je ogroman potencijal i snaga i mogu biti pokretačka snaga u tranziciji i ovim svim problemima koje danas imamo«, naglasio je Krstičević.


U povodu 24. obljetnice osnutka 1. gardijske brigade »Tigrova« Krstičević im je čestitao i zahvalio u ime svih hrvatskih branitelja i pripadnika 4. gardijske brigade na svemu što su učinili u obrani i kasnijem oslobađanju Hrvatske, rekavši kako je danas za njega poseban dan.