Bandićeva noćna mora

Juričan kaže da ne žuri s filmom o Bandiću: ‘Stavit ću u njega i Bernardića, on je politička niškorist’

P. N.

Foto Darko Jelinek

Foto Darko Jelinek

- S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frendač je politički tajnik stranke Milana Bandića, rekao je Dario Juričan 



‘S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor’, poručio je sinoć gostujući u RTL Direktu Dario Juričan, koji je prije tog dana iz gledališta pratio sudski proces Milanu Bandiću.


– Ja sam redovna životinjica na svim tim procesima. Tamo se vodi puno tih procesa u kojima su involvirani svi Bandićevi suradnici. “To je beskonačno dosadno. Postane zanimljivo kada su jaki svjedoci, a onda oni gube pamćenje i naknadno dobiju pamćenje. Danas nije bilo nešto zanimljivo, rekao je. 


– Ja sam sada čuo njegove odvjetnike. Ovi divni odvjetnici brane samo nevine ljude. Meni je jasno da je i Bandić nevin. U svim tim procesima dokazni materijali su dosta jaki. Ima tu hrpe svega. Da nema tog procesa, ne bismo nikad saznali da ima tri tajna stana, dodao je Juričan




Je li Juričan taj koji je “Bandiću nacrtao metu na leđa”, kako je to nedavno ustvrdio Krešimir Macan. 


– Ja sam bio samo malo uporniji nego drugi. Ja sam ga ‘rokao’ od prvog do zadnjeg dana. Htio sam građanima pokazati da je problem vrlo konkretan, odgovorio je i otkrio svoju procjenu da Bandić neće dobiti više od pet godina zatvora. Njegova je procjena – tri godine.


O daljnjim planovima kaže:


– S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frendač je politički tajnik stranke Milana Bandića, rekao je Dario Juričan u RTL Direktu.