Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. siječnja 2020.
Afera za aferom

Jovanović o Marićevoj ostavci: 'Novi izbori su jedina prihvatljiva rekonstrukcija Vlade'

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 15. srpanj 2019. u 16:46 2019-07-15T16:46:00+02:00

Riječki saborski zastupnik i predsjednik Antikorupcijskog vijeća Željko Jovanović komentirao je ostavku ministra Gorana Marica:

- Plenkovićeva Vlada sigurno više nema povjerenje građana, nisu Lovro Kuščević i Goran Marić jedini sukobom interesa okovani HDZ-ovci, stoga nastavljamo ukazivati na sve HDZ-ove slučajeve osobnog bogaćenja na teret građana, ali i krajnju nesposobnost i kolaps zdravstva i socijale u Hrvatskoj, pa je naša obaveza zatražiti nove izbore jer bi to bilo najpoštenije prema hrvatskim građanima da oni sami ocijene da li je stupanj korumpiranosti i nesposobnosti Plenkovićeve Vlade, kao i nečasni postupci njegovih podupiratelja, od HNS-ovih prevaranata do Bandićevih žetončića prešao sve dopuštene granice, pa ova politička agonija mora prestati.

Poruka je jasna: izvanredna sjednica Hrvatskog sabora i raspuštanje te prijevremeni izbori odmah! Umjesto da jedan po jedan, aferama opterećeni ministri, odlazi iz Vlade, smatramo da bi najbolja i najpravednija rekonstrukcija bila - novi izbori. Ovakva Vlada nije izraz volje birača i zbog tog građani gube povjerenje u politiku i svakodnevno napuštaju državu, rekao je Željko Jovanović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.