Osude i psovke na društvenim mrežama

HDZ SE ISPRIČAVA: Nismo krivi što je kombi s logom naše stranke parkiran na mjestu za invalide

P. N.

foto: čitatelj portala varazdinski.hr

foto: čitatelj portala varazdinski.hr

Fotografija HDZ-ovog kombija parkiranog na mjestu za invalide već par dana "uveseljava" korisnike društvenih mreža, a komentari koji su ovim povodom upućeni vladajućoj stranci puni su prostota, osuda i podsmijeha na račun vladajućih.  



Hrvatska demokratska zajednica ispričala se jer je vozilo s logom ove stranke u Varaždinskoj županiji parkirano na mjestu za invalide. 


U priopćenju za javnost koje su objavili ovim povodom, iz HDZ-a poručuju kako “niti jedan od kandidata koji se u tom trenutku nalazio u kampanji u Varaždinskoj županiji nije ni na koji način odgovoran za ovaj prometni prekršaj, niti se u tom trenutku nalazio u vozilu ili blizu njega”.


Fotografija HDZ-ovog kombija parkiranog na mjestu za invalide već par dana “uveseljava” korisnike društvenih mreža, a komentari koji su ovim povodom upućeni vladajućoj stranci puni su prostota, osuda i podsmijeha na račun vladajućih.  – HDZ je za potrebe kampanje unajmio vozila tvrtke „Čazmatrans“ s njihovim vozačima koji su i odgovorni za ponašanje u prometu. Usprkos tome, Hrvatska demokratska zajednica se duboko ispričava javnosti i izražava žaljenje zbog tog događaja, stoji u priopćenju vladajuće stranke.