Odgovor na fejsu

HDZ: Milanović manirom luzera kreće u sedmi uzastopni poraz

Hina

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

»Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom«, poručio je HDZ putem svoje fb stranice



ZAGREB IZ HDZ-a su u petak navečer poručili Zoranu Milanoviću da »manirom luzera« kreće u sedmi izborni poraz te da njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi odlaska »čitavog niza« dojučerašnjih kolega iz SDP-a »sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći«.


»Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom«, poručio je HDZ putem svoje fb stranice SDP-ovu kandidatu za predsjednika Republike.


Reagirao je time na odgovor koji je Milanović objavio u petak na Facebooku nakon što je premijer Andrej Plenković iz Starog Grada na Hvaru, komentirajući prelaske bivših SDP-ovaca u stranku Milana Bandića, poručio da »Treba paziti koga stavljamo na listu«.




»Slažem se s Plenkovićem da ‘treba paziti koga se stavlja na liste’ (…) Stavljanje je glagol koji baš priliči načinu na koji se u HDZ-u dolazi na listu. (…) Ja sam u skoro deset godina puno puta sastavljao liste, ali sam pazio da ljude ne ‘stavljam’, nego da ih predlažem prema nekakvim kriterijima, stažu, zaslugama i radu, čak i kada se radilo o vrlo mladim ljudima. Nezahvalan posao u kojemu sam katkad i pogriješio. Međutim, sve navedeno nebitno je i blijedi u srazu s cinizmom i prijezirom prema demokratskim normama kojima pršti Premijerova podsviješću bremenita doskočica. Otprilike – pazi koga STAVLJAŠ na liste, jer ću ti sve to pokupovati preko ‘off shore’ koalicijske hobotnice koja neumorno dela 365 dana u godini. Stvarno?«, stoji u Milanovićevom odgovoru na Facebooku.


Iz HDZ-a Milanoviću uzvraćaju kako »vođen geslom ‘važno je sudjelovati’, svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz!


»Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima,


Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi – za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom«.