Rezultat donatorske večere

Donacije Zaklade Vatreno srce predane predstavnicima Klinike za dječje bolesti Zagreb i akcije Korak u život

P. N.

U ime Klinike za dječje bolesti Zagreb donaciju u iznosu od 411.444 kuna primio je ravnatelj bolnice prof. dr. sc. Goran Roić, a sredstva će se iskoristiti za nabavu kirurškog instrumentarija. Isti iznos od 411.444 kn uručen je i voditelju akcije „Korak u život“ Darku Radišiću, čime će se osigurati četiri petogodišnje stipendije za fakultetsko obrazovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi



ZAGREB Uoči otvorenog treninga hrvatske nogometne reprezentacije, hrvatski reprezentativci su zajedno s ostalim članovima Zaklade Vatreno srce uručili donacije predstavnicima Klinike za dječje bolesti Zagreb te akcije Korak u život.


 


U ime Klinike za dječje bolesti Zagreb donaciju u iznosu od 411.444 kuna primio je ravnatelj bolnice prof. dr. sc. Goran Roić, a sredstva će se iskoristiti za nabavu kirurškog instrumentarija. Isti iznos od 411.444 kn uručen je i voditelju akcije „Korak u život“ Darku Radišiću, čime će se osigurati četiri petogodišnje stipendije za fakultetsko obrazovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.




 


Donirana sredstva prikupljala su se na donatorskoj večeri 13. studenog 2018. godine koju su podržali brojni prijatelji reprezentacije, kompanije i osobe iz javnog života, kao i građani Hrvatske koji su zvali humanitarni broj telefona. Hrvatski nogometni reprezentativci na donatorskoj večeri Zaklade u samo sat vremena primili su više od 70 tisuća poziva.


zaklada Vatreno srce, donacija,


zaklada Vatreno srce, donacija,



 


“Kao otac dvije prekrasne djevojčice znam da su djeca najveće bogatstvo koje imamo i zato sam sretan, ponosan i ispunjen što kao hrvatski reprezentativci možemo pomagati djeci kroz Zakladu Vatreno srce. Hvala svima koji su zvali humanitarni broj i sponzorima koji su se uključili u ovu posljednju akciju te smo tako zajedno prikupili značajna sredstva za Kliniku u Klaićevoj i akciju Korak u život. Nastavit ćemo i dalje pomagati gdje i kad možemo, posebno djeci, jer je to bez obzira na sportske dosege najljepše i najznačajnije što možemo napraviti u svojim karijerama” – istaknuo je Ivan Rakitić, dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije.


 


Zakladu Vatreno srce osnovali su prije više od 10 godina igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije kako bi pomagali djeci diljem Hrvatske.


 


„Iznimno sam sretan što smo uspjeli pomoći i ove godine. Zaklada, kao i do sada, nastavlja sa svojim radom te ćemo krajem godine organizirati novu humanitarnu akciju u kojoj ćemo skupljati sredstva za Dječju bolnicu Kantrida i akciju Korak u život. Od srca se zahvaljujem građanima koji su sudjelovali u našoj akciji, igračima i izborniku Zlatku Daliću koji je još jednom pokazao svoje veliko srce te se u ime ove akcije odrekao prihoda od svoje knjige „Rusija naših snova.“ – dodao je prof. dr. sc. Josip Paladino, predsjednik Zaklade Vatreno srce.


 


Putem Zaklade Vatreno srce hrvatska nogometna reprezentacija već godinama pomaže potrebitoj djeci. U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici, predsjednik Zaklade Vatreno srce prof dr. sc. Josip Paladino, dopredsjednik, prim. dr. Zoran Bahtijarević i prof. dr. sc. Boris Nemec.


zaklada Vatreno srce, donacija,


zaklada Vatreno srce, donacija,



 


zaklada Vatreno srce, donacija,


zaklada Vatreno srce, donacija,