Praznik rada

Čestitka predsjednice Grabar-Kitarović: Preduvjet ostanka mladih u našoj Domovini upravo su ravnopravni uvjeti za rad

Hina

Snimio Denis LOVROVIĆ

Snimio Denis LOVROVIĆ

Temelj razvoja i napretka Hrvatske, kao i preduvjet ostanka mladih u našoj Domovini, upravo su ravnopravni uvjeti za rad i suvremeni standardi svim radnicama i radnicima«, istaknula je Grabar-Kitarović, priopćeno je iz Ureda predsjednice Republike



ZAGREB Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je uputila čestitku hrvatskih građanima u povodu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, u kojoj ističe kako se obilježavanjem tog dana pridružujemo svima onima koji promiču vrijednost rada i radnu etiku u našem društvu.


»Obilježavanje 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, u Hrvatskoj ima dugu tradiciju. Spominjemo se s ponosom svih onih koji su se izborili za pravedniji odnos prema radnicama i radnicima, a zahvaljujemo onima koji i danas zagovaraju njihova prava, koji se bore za njihov što bolji standard. Pridružujemo se danas svima onima koji promiču vrijednost rada i radnu etiku u našem društvu«, naglasila je u čestitci predsjednica Republike.


»Čestitajući svim radnicama i radnicima 1. svibnja u Republici Hrvatskoj, želim dati potporu pozitivnijoj društvenoj klimi u kojoj će pošten rad biti dostojno vrednovan, te zaštititi prava marljivim, stručnim, poštenim i kreativnim hrvatskim radnicima koji su cijenjeni diljem svijeta. Temelj razvoja i napretka Hrvatske, kao i preduvjet ostanka mladih u našoj Domovini, upravo su ravnopravni uvjeti za rad i suvremeni standardi svim radnicama i radnicima«, istaknula je Grabar-Kitarović, priopćeno je iz Ureda predsjednice Republike.