Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Kraj srpanjskog minusa

Cappelli o sezoni: ''Nismo u minusu, financijski dio milijardu kuna veći''

Cappelli o sezoni: ''Nismo u minusu, financijski dio milijardu kuna veći''
Cappelli o sezoni: ''Nismo u minusu, financijski dio milijardu kuna veći''
Autor:
Objavljeno: 21. srpanj 2019. u 17:15 2019-07-21T17:15:00+02:00

Ministar turizma Gari Cappelli rekao je kako je s današnjim danom srpanjski minus doveden na nulu, a otkrio je i s kojim će novim ministrom najviše surađivati

Ministar turizma Gari Cappelli rekao je kako je s današnjim danom srpanjski minus doveden na nulu, a otkrio je i s kojim će novim ministrom najviše surađivati, javlja N1.

Na pitanje o uspješnosti sezone ministar turizma Gari Cappelli kaže: "Financijski dio je oko milijardu kuna veći nego prošle godine, a na današnji dan sedmi mjesec je na nuli, nismo više u nikakvom minusu po broju gostiju koji dolaze u Hrvatsku.

Istra je isto tako na nuli, hoteli su im u plusu, Pula ima preko deset posto rast što u hotelima, što u privatnom smještaju. Srpanjski minus koji smo vukli do jučer ovaj vikend je doveden na nulu."

O novim ministrima kaže kako vjeruje u njih i da su puni želje i volje. Za njega je važna suradnja s ministarstvom državne imovine zbog plana raspolaganja turističkim zemljištem jer očekuje 3-5 milijardi investicija u tom segmetnu ako što hitnije riješe to pitanje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.