Sajam u Poreču

Promohotel 2018: Sve što trebate za turističku sezonu na jednom mjestu

P. N.

Na sajmu se predstavljaju renomirane hrvatske tvrtke iz HoReCa sektora te europski proizvođači i distributeri koji zastupaju više od 500 poznatih svjetskih brendova



RIJEKA Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel 2018. bit će održan u dvorani Žatika u Poreču od 21. do 24. veljače.


Na sajmu, što će se odvijati na 4500 kvadrata unutrašnjeg i 500 kvadrata vanjskog izložbenog prostora, ove godine predstavit će se 200 izlagača, što znači da manifestacija po broju izlagača i po kvadratima sajamskog prostora bilježi porast od 10 posto u odnosu na prethodnu godinu, kao i povećanje inozemnih izlagača za 30 posto. Tvrtke koje izlažu na sajmu dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Srbije, Belgije i Mađarske.


Na sajmu se predstavljaju renomirane hrvatske tvrtke iz HoReCa sektora te europski proizvođači i distributeri koji zastupaju više od 500 poznatih svjetskih brendova.




Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, vlasnicima vila, kuća za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, ali i svim ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za širu potrošnju. Program izlaganja sastoji se od kompletnog HORECA asportimana – hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara, prehrane i slastica, aparati za pripremu toplih napitaka i rashladnih uređaja.


Tu su i papirnata galanterija, tekstil i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, kreveti i madraci, wellness program, sportska oprema, profesionalna oprema za čišćenje, oprema za uređenje eksterijera i interijera, namještaj na bazi drva kao osnovne sirovine, raznorazna rješenja s područja IT tehnologija, grafička i vizualna rješenja, električna vozila i ostalo.


Ulaz na sajam kao i na stručna događanja, slobodan je za sve posjetitelje. Svečano otvorenje sajma najavljeno je u srijedu 21. veljače, u 12 sati ispred dvorane Žatika u Poreču. Sajam će otvorenim za sve posjetitelje proglasiti župan Istarske županije Valter Flego.