PU ličko-senjska

Vozač kojeg su iz smrskanog auta spašavali vatrogasci ima tek 14 godina!

Marin Smolčić

Foto: M. SMOLČIĆ

Foto: M. SMOLČIĆ



GOSPIĆ Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su očevid na mjestu jučerašnje prometne nesreće u romskom naselju Brdo Visoko u Bilaju. Vozač kojega su iz smrskanog passata škarama za lim spašavali vatrogasci ima samo 14 godina i dakako nema položen vozački ispit.


Drugi sudionik sudara bio je pod utjecajem alkohola. Sreća je da su u tim okolnostima obojica prošli s lakšim tjelesnim povredama. 


Završeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom s područja Općine Lovinac zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Riječ je o maheru koji je prije nekoliko dana u selu Štikada, iz dvorišta ukrao osobni automobil gospićke registracijske oznake u vlasništvu 55-godišnjaka iz Štikade, koji je potom ubrzo prodao za iznos od 3 tisuće kuna.




Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.


Na krivi životni put krenuo je provalnik koji je u vremenu od 27. prosinca 2019. godine do 26. siječnja 2020. godine u mjestu Krivi Put provalio  u obiteljsku kuću u vlasništvu 71-godišnjakinje u sklopu koje se nalazi i garaža. Datle je ukrao motokultivator s priključcima, motornu pilu i visokotlačni perač.


Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.