Tragedija u obitelji proslavljenog glazbenika

Ubila se kćerka ‘doktora za rock n’ roll’: Dva puta je pokušavala, treći put je bio koban

P. N.

foto: facebook/MajaAvdibegovic

foto: facebook/MajaAvdibegovic

Nesretna žena po svemu sudeći nosila je traume iz djetinjstva. Nakon drugog pokušaja samoubojstva, za beogradske medije govorila je o svom odnosu s ocem.



Kćerka Milića Vukašinovića, proslavljenog sarajevskog rockera iz vremena Jugoslavije, frontmana benda Vatreni poljubac, a ranije i bubnjara Bijelog dugmeta, počinila je sinoć samoubojstvo.


Beživotno tijelo Maje Avdibegović pronašla je njezina prijateljica, u stanu u sarajevskom naselju Jezero. Odmah je pozvala hitnu pomoć, a na lice mjesta brzo je stigla i policija. Na žalost, nesretnoj ženi nije bilo spasa. Preliminarni rezultati istrage kažu da je riječ o predoziranju lijekovima ili narkoticima.


Nesretna žena već je dva puta pokušala samoubojstvo, posljednji put u lipnju ove godine. U svom kupatilu prerezala je žile, ali liječnici su je uspjeli spasiti. Nakon toga se liječila u psihijatrijskoj klinici.




U pitanju je kćerka iz prvog braka Milića Vukašinovića, koju je dobio s bivšom suprugom Verom.


Nesretna žena po svemu sudeći nosila je traume iz djetinjstva. Nakon drugog pokušaja samoubojstva, za beogradske medije govorila je o svom odnosu s ocem.


– Prvi put sam se pokušala ubiti kad me je otac ostavio zbog Planike Rajković. To je bilo godinama prije droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala samoubojstvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafana upišanog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim, tvrdila je.


Po svemu sudeći, njezin odnos s ocem bio je jedan od uzroka njezinog labilnog psihičkog stanja. Na koncu nije uspjela pobijediti traume koje je nosila.