Šok u Požegi

U BOLNICU DOVEZLI ŽENU S NOŽEM U PRSIMA Majka četvero djece navodno se nabola nesretnim slučajem

P. N.



U ponedjeljak nešto poslije 13 sati u mjestu Zagrađe pokraj Pleternice, kako doznaje portal Požega.eu, došlo je do nesretnog slučaja u kojem se teško ozlijedila 43-godišnjakinja, majka četvero djece. Iz još neutvrđenih razloga veći kuhinjski nož se zabio u lijevi dio njezina prsnog koša.


U vrlo kratkom roku nakon dojave, unesrećenoj ženi je prvu pomoć pružila ekipa Tima 2 hitne medicinske pomoći nakon kojeg je stiglo i drugo medicinsko osoblje Tima 1 s liječnicom koja je na mjesto događaja došla zbog težine i specifičnosti ozljede, piše Požega.eu.


Procjena liječnice, koja je došla na mjesto događaja je bila da se žena s nožem u prsnom košu vozilom hitne medicinske pomoći preveze u gotovo 20-ak kilometara udaljenu Opću županijsku bolnicu Požega. Procjena liječnice Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Požeško-slavonske županije u tom trenutku je bila, kako doznajemo više nego opravdana.




Dolaskom u požešku bolnicu unesrećena žena je odmah podvrgnuta operaciji u kojoj joj je izvađen nož iz prsnog koša. Medicinski zahvat je bio veoma zahtjevan budući da je prethodno utvrđeno kako je došlo do oštećenja još nekih unutarnjih organa u lijevom predjelu prsnog koša.


Operaciju su uspješno izveli specijalisti u požeškoj bolnici. Za sada je 43-godišnjakinja izvan životne opasnosti koja je zadržana na bolničkom liječenju.


Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave požeško-slavonske Nikoline Janković, policija je obaviještena o tom događaju te da je za sada utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju.