Teška prometna nesreća

Tragedija kod Križevaca: Pijan i bez vozačke odvezao suprugu u smrt, dijete se bori za život

Hina

NL arhiva

NL arhiva

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak kasno navečer kod Križevaca, smrtno je stradala 44-godišnja žena, za život njezine 11-godišnje kćeri bore se liječnici, a 46-godišnji otac, koji je vozio pod utjecajem alkohola i uopće nema vozačku dozvolu, lakše je ozlijeđen



KOPRIVNICA U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak kasno navečer kod Križevaca, smrtno je stradala 44-godišnja žena, za život njezine 11-godišnje kćeri bore se liječnici, a 46-godišnji otac, koji je vozio pod utjecajem alkohola i uopće nema vozačku dozvolu, lakše je ozlijeđen.


 Nesreća se dogodila se u četvrtak oko 23 sata u Novom Glogu, kad se 46-godišnji vozač s autobusnog stajališta autom polukružno želio uključiti u promet no nije vidio da mu ususret dolazi kamion. Vozač kamiona virovitičkih registracija, 44-godišnjak, nije stigao zaustaviti vozilo i izbjeći sudar. Prilikom bočnog udara, automobil u kojem je bila tročlana obitelj odbačen je s ceste u odvodni kanal.


 S teškim ozljedama opasnim po život u bolnicu su prevezeni 44-godišnjaka Slađana Hrg i njezno 11-godišnje dijete. Liječnici nisu uspjeli spasiti ženu koja je preminula u bolnici, dok se još bore za život teško stradalog djeteta. Vozač, 46-godišnji suprug poginule, u nesreći je lakše ozlijeđen, izvijestila je policija.  Od koprivničko-križevačke policije doznaje se da on uopće nije imao vozačku dozvolu te da je imao čak 2,2 promila alkohola u krvi.Vozač kamiona nije bio alkoholiziran.

 Protiv 46-godišnjeg vozača auta policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja teške prometne nesreće.