Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
24. siječnja 2019.
Smrt Njemice

TRAGIČNI NAVIJAČKI KARUSEL Žena na Krku ispala iz automobila i poginula na mjestu

Ilustracija Marko Gracin / Malinska
Ilustracija Marko Gracin / Malinska
Autor:
Objavljeno: 16. srpanj 2018. u 8:49 2018-07-16T08:49:05+02:00

Po svemu sudeći njegova se partnerica u trenutku slavlja tijelom izvukla iz automobila veseleći se, no, kad je vozač naglo startao i dao gas, nesretna žena ispala je iz automobila

Iako se detalji prometne nesreće što se u nedjelju oko 20 sati dogodila u naselju Porat u Općini Malinska - Dubašnica i dalje istražuju i predmetom su kriminalističkog istraživanja, sve do sada utvrđeno upućuje na bizarni splet okolnosti koje su dovele do smrti 59-godišnje njemačke državljanke.

Partner (62) smrtno stradale Njemice je nakon utakmice Francuska - Hrvatska sjeo u osobni automobil marke Tuareg i krenuo ulicama trubeći i slaveći zajedno sa ostalim navijačima.

Po svemu sudeći njegova se partnerica u trenutku slavlja tijelom izvukla iz automobila veseleći se, no, kad je vozač naglo startao i dao gas, nesretna žena ispala je iz automobila.

Stoga se nakon prvog očevida u slučaj uključilo i državno odvjetništvo koje nastavlja istragu vodeći je kao kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka