Teška prometna nesreća

TRAGEDIJA Pijani vozač pješakinju usmrtio, a jednu osobu ozlijedio

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Pijani 26-godišnjak u subotu je, vozeći neprilagođenom brzinom u Donjoj Podgori usmrtio pješakinju nakon čega je, pobjegavši s mjesta nesreće, izazvao još jednu u kojoj je lakše ozlijeđena 21-godišnjakinja, priopćila je u nedjelju krapinsko-zagorska policija



ZAGREB Pijani 26-godišnjak u subotu je, vozeći neprilagođenom brzinom u Donjoj Podgori usmrtio pješakinju nakon čega je, pobjegavši s mjesta nesreće, izazvao još jednu u kojoj je lakše ozlijeđena 21-godišnjakinja, priopćila je u nedjelju krapinsko-zagorska policija.


Do nesreće je došlo oko 19,30 sati kada je 26-godišnji hrvatski državljanin vozilom udario u 63-godišnju pješakinju koja je od zadobivenih ozlijede na mjestu preminula, a vozač je nastavio vožnju.


U Donjoj Stubici ponovno, zbog neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u drugo vozilo u kojem je putnica bila 21-godišnjakinja koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede.




Vozač je ponovno napustio mjesto nesreće, no pronađen je iza ponoći, a alko-testom mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,47 promila.


Vozač je uhićen i slijedi mu daljnje kriminalističko istraživanje, navodi policija.