Smrt na cesti

TRAGEDIJA KOD OSIJEKA U nesretnom slučaju poginuo 61-godišnjak: Prignječio ga auto?

Hina

U nesretnom slučaju poginuo je 61-godišnji muškarac u nedjelju oko 6,30 sati na cesti između Osijeka i Petrijevaca. U pomoć unesrećenome došla su dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca koji su muškarca pronašli ispod osobnog vozila.

Vatrogasci su pomoću pnemutaskih jastuka za podizanje tereta oslobodili pristup unesrećenome, a djelatnici Hitne medicinske pomoći (HMP) utvrdili da je osoba smrtno stradala, doznaje se u osječkoj Javnoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi.


Prema prvim informacijama, riječ je o nesretnom slučaju.U tijeku je očevid, kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja, izvijestili su u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Kako javlja Jutarnji, radi se o radniku Osijek koteksa F.H. koji je stradao na gradilištu autoceste Osijek-Beli Manastir kod Petrijevaca.


Nesretnom čovjeku upravo je bila završila noćna smjena te je svojim automobilom krenuo kući. No, prije izlaska iz ograđenog prostora gradilišta morao je otključati kapiju, zbog čega je izašao iz automobila. Nakon što je otključao vrata i okrenuo se prema vozilu, vidio je kako Pegueot 308 sam kreće te je krenuo zaustaviti ga potrčavši prema njemu pri čemu je došlo do udara automobila uslijed čega je nesretni F.H na mjestu preminuo.




Policijskim očevidom bit će utvrđeno je li na automobilu otkazala ručna kočnica ili je vozač nije ni povukao.


Od ljudi iz Osijek koteksa doznali smo čak i da automobil nije išao u njegovom smjeru, nego sa strane prema jednoj ledini, a na automobilu nije bilo ni ogrebotine, piše Jutarnji.