Jučer 11 nesreća

TEŠKO OZLIJEĐENA DVOJICA MOTOCIKLISTA Jedan stradao na izlazu s čvora Sv. Kuzam, drugi u Čandekovoj

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Uslijed brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika, 35-godišnjak je izlaskom s čvora Sv. Kuzam u zavoju je izgubio kontrolu nad motociklom te u kočenju udario u betonski ivičnjak i zaštitnu metalnu ogradu



U dvije prometne nesreće koje su se dogodile jučer, 6. kolovoza na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske teško su ozlijeđena dva vozača motocikla, priopćila je PU primorsko-goranska.


Riječ je o 35-godišnjaku koji je oko 17.35 sati upravljao motociklom marke Kawasaki, riječkih registracijskih oznaka iz smjera čvora Draga u smjeru čvora Hreljin.


Uslijed brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika, izlaskom s čvora Sv. Kuzam u zavoju je izgubio kontrolu nad motociklom te u kočenju udario u betonski ivičnjak i zaštitnu metalnu ogradu.




Istog dana, oko 7.05 sati u prometnoj nesreći koja se dogodila u ulici Franje Čandeka u Rijeci teško je ozlijeđen 30-godišnji vozač motocikla marke Aprilia, riječkih registracijskih oznaka, kojem je krajem srpnja ove godine isteklo važenje prometne dozvole.


 Uslijed brzine neprilagođene uvjetima prometa, dolaskom do pješačkog prijelaza nije se uspio zaustaviti na vrijeme te je u kočenju zajedno s motociklom  pao na kolnik.


Ozlijeđeni motociklisti prevezeni su u KBC Rijeka, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.


Inače jučer je zabilježeno 11 prometnih nesreća, u kojima je uz spomenuta dva vozača motocikala, još jedna osoba lakše ozlijeđena.