Dvojica poginulih

STRAŠNA NESREĆA NA KORČULI Vozač i njegov suputnik poginuli na mjestu, djevojka teško ozlijeđena

Hina

U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je smrtno stradao, kao i njegov 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica ozlijeđena i s težim ozljedama prevezana u splitsku bolnicu, izvijestili su iz Policijske uprave



Vozač i suputnik u automobilu dubrovačkih registracijskih oznaka poginuli su, a suputnica je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u srijedu na Korčuli.


Teška prometna nesreća dogodila se noćas oko 1,10 sati na cesti D 118 u blizini Blata na Korčuli.


U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je smrtno stradao, kao i njegov 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica ozlijeđena i s težim ozljedama prevezana u splitsku bolnicu, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.




Neprilagođena brzina uzrok je prometne nesreće u kojoj su u noći s utorka na srijedu na Korčuli poginule dvije osobe, a jedna je teže ozlijeđena, utvrđeno je policijskim očevidom.


Dubrovačko-neretvanska policija priopćila je kako je do nesreće u Blatu na Korčuli oko 1 sat u noći došlo kada je 31-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine na raskrižju izgubio nadzor nad automobilom.


Tada je vozilom udario u betonski zid uz rub kolnika, a nakon toga i u kameni suhozid te se u prevrtanju zaustavio na zemljanoj površini.