Neočekivani obrat

SRETAN KRAJ POTRAGE U jami dubokoj tri metra pronađen muškarac koji je nestao u srijedu

P. N.

Prije tri dana, 12. lipnja, u poslijepodnevnim satima bez traga je nestao muškarac star 84 godine. Policija je dan kasnije, u četvrtak, obavijestila javnost da je muškarac otišao iz obiteljske kuće u mjestu Jadrtovac, kod Šibenika, nakon čega je prijavljen njegov nestanak



Prije tri dana, 12. lipnja, u poslijepodnevnim satima bez traga je nestao muškarac star 84 godine. Policija je dan kasnije, u četvrtak, obavijestila javnost da je muškarac otišao iz obiteljske kuće u mjestu Jadrtovac, kod Šibenika, nakon čega je prijavljen njegov nestanak.


Pokrenuta je intenzivna potraga u kojoj su sudjelovali i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, no rezultata nije bilo.


Neočekivani obrat dogodio se danas oko 19:45 sati, kada ga je u tri metra dubokoj jami u istom mjestu živog pronašao – sumještanin. “Pronašao ga je jedan mještanin u toj jami nakon čega je pozvao Hitnu pomoć, koja je onda obavijestila nas”,  potvrdila je za Dnevnik.hr Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.




Muškarac je prevezen u šibensku bolnicu, a još se ne znaju detalji o njegovom zdravstvenom stanju. Iz policije kažu da je u trenutku pronalaska bio komunikativan i bez vidljivih znakova nekih ozbiljnijih ozljeda.