Srbija tvrdi da i oni imaju svog Jašarevića

Ruska policija uhitila Riječanina Danijela Jašarevića zbog ubojstva Ane Belogolove!

Branko Škorić

Srbijanski Blic navodi da je milijunašica Jašarevića (57) upoznala na Jadranu što znači da bi točna mogla biti pretpostavka da je riječ o skiperu njene jahte, bivšem sportašu koji je živio na području Rijeke



RIJEKA  Policija u Sankt Peterburgu uhitila je hrvatskog državljanina iz Rijeke Danijela Jašarevića i osumnjičila ga za ubojstvo 41-godišnje Ane Belogolove – javio nam je kolega Ivan Čorbić iz beogradskog dnevnika ALO.


List Blic međutim tvrdi da je uhićen ubojica bogate liječnice iz Sankt Petersburga srpski državljanin istog imena i prezimena star 57 godina. 


U četvrtak kasno poslijepodne kontaktirali smo PU primorsko-goransku i MUP RH s pitanjem: je su li ruske kolege zatražile bilo kakve provjere glede identiteta Danijela Jašarevića – ali smo dobili niječni odgovor.




Pokušali smo pronaći čovjeka istog imena i prezimena i pronašli smo da u Rijeci, u Ulici N. Cara 3 ima tvrtku Kosi d.o.o. Međutim, osim matičnog broja, OIB-a i naziva djelatnosti – nitko nam nije mogao reći tko je vlasnik. 


U Crikvenici u Ulici Bana Jelačića također smo pronašli istu tvrtku. Također je vlasnik Jašarević, ali Ramadan koji živi u Švicarskoj. Međutim na istoj adresi nalazi se hotel »Afrodita«…Dok god iz Rusije ne dođe pouzdana obavijest da je otkriven ubojica vlasnice crikveničkog Hotela Park i vile iz Opatije – sve će ostati u sferi nagađanja.Misteriozna smrt Ane Belogolove podsjetila je na također nerazjašnjeno ubojstvo njezine najbolje prijateljice, arhitektice Galje iz Sant Peterburga koja je pronađena mrtva u vlaku nedaleko od Sant Peterburga.  

Dobri Anini znanci iz Opatije upoznali su arhitekticu koja je bila starija desetak godina od Ane i također im je bilo čudno zbog čega prošle godine nije boravila s prijateljicom u Opatiji.


Prema verziji naših sugovornika i dobrih poznavatelja ruskih gospodarskih prilika, Ana Belogolova došla je u neke konfliktne poslovne situacije, a je su li one i dovele do njene još uvijek misteriozne smrti tek će se doznati.


Doznajemo da se Ana lani u Opatiji družila i s jednim postarijim čovjekom koji živi u Švicarskoj. Predstavljala ga je kao svog savjetnika, a ostao je u sjećanju u liburnijskim restoranima po arogantnom ponašanju prema Ani. Je li to možda famozni Danijel Jašarević?