Smrt na kupanju

Pronađeno tijelo nestalog kupača u moru kod Murtera

Hina

NL arhiva

NL arhiva

U moru kraj Murtera u subotu rano ujutro, nakon pomorske potrage, pronađeno je tijelo 37-godišnjeg kupača D.B. koji se sinoć nije vratio s rekreativne plovidbe tzv. morskim biciklom



ZAGREB U moru kraj Murtera u subotu rano ujutro, nakon pomorske potrage, pronađeno je tijelo 37-godišnjeg kupača D.B. koji se sinoć nije vratio s rekreativne plovidbe tzv. morskim biciklom.


D.B. (1979.), hrvatski državljanin, u petak se oko 17,30 sati uputio iz uvale Koromašna na otoku Murteru na rekreativnu plovidbu tzv. morskim biciklom, a budući da se nije vratio do večeri, Pomorskoj policiji prijavljen je njegov nestanak.


Nakon kraće pomorske potrage, u koju je bilo uključeno više službenih plovila, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, noćas u 2,10 sati službenici Pomorske policije dojavili su o pronalasku tijela preminulog D.B..




Očevid o uzrocima nesreće obavlja Pomorska policija u suradnji sa djelatnicima Lučke kapetanije Šibenik, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.


Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je u 1,20 sati dojavu Pomorske policije Šibenik o nestanku kupača na otoku Murteru, pa je, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, pokrenuta potraga.